You are here

Project ingenieur in technische uitrustingen

Project ingenieur in technische uitrustingen

Country: 
Belgium
Company: 
SECO Belgium - Head office

Uw rol als project ingenieur technische uitrustingen

Als ingenieur gespecialiseerd in technische uitrustingen, volgt u verschillende bouwprojecten in de bouwsector. U begeleidt en beheert de projecten van uw klanten vanaf de studiefase tot de indienststelling van de installaties. Tijdens de ontwerpfase bent u verantwoordelijk voor het controleren van het ontwerp en de dimensionering van de uitrustingen, de opvolging op de werf van de uitvoering van de technische installaties en de definitief geldigverklaring van de indienststellingen ervan.

U bent een speler in een multidisciplinair beroep die zowel de energie, het comfort van de bewoners, het onderhoud en de veiligheid van mensen raakt. De technologische innovatie van gebouwen fascineert u.

Uw profiel

  • U heeft een diploma industrieel of burgerlijk ingenieur, in de richting van elektromechanica, mechanica of elektriciteit.
  • U spreekt Nederlands en u heeft een operationele kennis van het Frans.
  • U werkt graag in team maar u houdt ook de autonomie in de organisatie van uw projecten. Uw nieuwsgierigheid duwt u om uw technische kennis te verdiepen.
  • U houdt van klantencontact, u communiceert vlot, en u heeft goede analytische vaardigheden en u haalt voldoening uit het delen van kennis en ervaring.
     

Wat bieden wij ?

Een organisatie van menselijke omvang met een internationale aanwezigheid die groot belang hecht aan wederzijds respect, de persoonlijke betrokkenheid van zijn werknemers en het delen van kennis.

Een functie met veel expertise, diversiteit aan projecten en menselijke contacten. SECO biedt continue hoogwaardige multidisciplinaire training en verschillende groeimogelijkheden binnen de groep.

SECO biedt een vast contract van 40 uur/week, een salarispakket bestaande uit een aantal extra legale voordelen op maat van uw rol : groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ecocheques, maaltijdcheques, laptop, smartphone en bedrijfswagen.

Het kantoor bevindt zich in het hart van de hoofdstad (gemakkelijke toegang via het openbaar vervoer of de bedrijfsparking). We hebben ook satellietkantoren in Gent en Namen.

Geinteresseerd ?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar jobs@seco.be, met vermelding van de titel van de functie als onderwerp. Uw informatie zal vertrouwelijk worden behandeld.

De informatie die over u verzameld wordt, is bedoeld voor de afdeling HR van SECO om uw sollicitatie voor de bovenstaande functie te verwerken. De houdbaarheid van de gegevens is 6 maanden. U hebt recht op toegang, rectificatie, overdraagbaarheid, verwijdering van deze of de beperking van de verwerking.
U kunt zich verzetten tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens en u hebt het recht om uw toestemming op elk moment in te trekken door een e-mail te sturen naar jobs@seco.be
U hebt de mogelijkheid om een bezwaar in te dienen bij een controle instantie.